Last Post

Evenementen

Meldingsformulier

HOME


Je was erbij / You were there

 

Herdenking Wapenstilstand / Armistice Day - Ieper - 11/11/2003

11 november 2003. Ieper maakt zich klaar voor de 85ste verjaardag van de wapenstilstand.

Please find below some pictures on Armistice Day at Ieper.

9u.30: de St-George's Memorial Church loopt stilaan vol voor de herdenkingsviering / The St-George's Memorial Church prepares for its traditional ceremony on Armistice Day.

Ook in de Sint-Maartenskathedraal komen aanwezigen aan terwijl het Rode Kruis Ieper paraat staat om in te grijpen indien nodig.

De gedenkplaat voor de Commonwealth soldaten gesneuveld op Belgische bodem in de Ieperse kathedraal. / The Memorial plaque of the soldiers of the Commonwealth who fell on Belgian soil in the cathedral.

Onder het Nieuwerk zorgen jongeren van de Toc H-beweging voor de versterking van de inwendige mens. / Members of Toc-H offer tea to the visitors.

10u.00: tientallen geïnteresseerden wachten tot de poorten van het In Flanders Fields Museum geopend worden. / 10.00 am: waiting for the opening of the In Flanders Fields Museum.

10u.15: Achter de schouwburg houdt de Koninklijke Harmonie Ypriana een laatste repetitie in voorbereiding van de plechtigheid bij de Menenpoort.

Klaprozen bij het Gedenkteken voor de militaire en de burgerlijke slachtoffers (W.O. I - W.O. II) van Ieper wachten tot er nieuwe bloemen bijgevoegd worden. / The Belgian monument.

Deze rubriek staat open voor iedereen. 
Ook jij kunt foto's doorsturen voor de rubriek "Je was er bij". Ons adres: info@westhoek.be

Everyone can send pictures for these pages "You were there". Our address: info@westhoek.be