Last Post

Evenementen

Meldingsformulier

HOME


Je was erbij / You were there

 

Scholenwedstrijd / School contest - Nieuwpoort - 10/11/2007

Op zaterdag 10 november 2007 vond de prijsuitreiking plaats van de 43ste prijsuitreiking plaats van de jaarlijkse scholenwedstrijd georganiseerd door de Verbroedering der Vaderlandslievende Maatschappijen van Nieuwpoort.

Deze uitreiking vond plaats in de stadshalle van Nieuwpoort en startte met een toespraak door burgemeester Roland Crabbe.

Every year the different schools from Nieuwpoort can participate in a school context. Please find below some pictures of the event on Saturday, November, 10th, 2007..

De burgemeester dankte in zijn toespraak de vaderlandslievende vereniging voor de organisatie. Maar in het bijzonder dankte hij alle leerlingen die deelnamen aan de wedstrijd. Deze deelname deden zij grotendeels in hun vrije tijd. En leerlingen hebben natuurlijk ook andere zaken te doen in hun vrije tijd.

Heel wat volk in de stadshalle. Rechts: voorzitter Jean Verlinde die de prijsuitreiking in goede banen leidde.

In het 5e en 6e leerjaar van het basisonderwijs waren er drie leerlingen die gelijk op de eerste plaats eindigden, namelijk Evy Claes, Isolde Filliaert en Annelies Hart. Proficiat.

De winnaars kregen elk een waardevol boekenpakket uit handen van de burgemeester, een schepen of commandant Rudy Baert van de basis Lombardsijde.

De top vijf in het basisonderwijs werd verder vervolledigd door Sien Depotter (2e plaats), Manon Bellefroid, Hannes Hardy en Nick Vandenbussche (allen op de 3e plaats), Jorne Bendels en Thomas Dewulf op de vierde plaats en Sylvie Pelgrim en Nick Viaene op de vijfde plaats.

Verder in de top tien volgden Arnout Hillaert, Kelsey Vyvey, Marie Bogaerts, Djenzie Reybrouck, Lindsey Puystiens, Arno Bendels, Merlijn Dekeyser, Silke Debandt en Keanu Zwaenepoel.

In de eerste graad van het secundair onderwijs zag de top drie er als volgt uit: Ruben Windey (1ste), Martijn Gheysens (2de) en Sofie Bruynooghe, Ambroos De Schepper, Lieselotte Hillaert en Michael Viaene, allen op een gedeelde 3e plaats.

De vertegenwoordigers van de oudstrijders zaten erbij en zagen dat het goed was.

Een zicht op de vele boekenpakketten.

De leerlingen zijn enthousiast over de gewonnen boeken.

De top vijf van de eerste graad van het secundair onderwijs werd vervolledigd door: Roxana Mita en Sarah Vandenbohede op vierde plaats en Vincent Dejaeger, Jens Swijngedauw en Mayan Van Acker op de vijfde plaats.

En na de groepsfoto was het tijd voor de receptie.

Een bijzonder mooi initiatief waardoor onze jeugd betrokken wordt bij 11 november. Doe zo verder!

Deze rubriek staat open voor iedereen. 
Ook jij kunt foto's doorsturen voor de rubriek "Je was er bij". Ons adres: info@westhoek.be

Everyone can send pictures for these pages "You were there". Our address: info@westhoek.be